Boerderij in Jamprestes


Boerderij in Jamprestes


 • Genieten van een prachtige plek!
  In één van de natuurgebieden van de Ribatejo, op vijf kwartier rijden van het vliegveld van Lissabon vind je ons huis in Jamprestes. Het ligt in het hart van Portugal vlakbij de historische stad Tomar, bekend door het Convento de Christo omringd door een 12e eeuwse muur en met het aller beroemdste raam van Portugal.

  Ons huis; voorheen een boerderij hebben we met zorg en liefde compleet gerestaureerd. De warmwatervoorziening komt nu (heel fijn in Portugal) natuurlijk van zonnecollectoren op het dak van het huis. Het is een zeer sfeervol huis geworden, waarin je je, ondanks de moderne aanpassingen, terug in de tijd waant; waar het ‘s nachts nog echt donker is en je leeft met de seizoenen. Een prima plek voor een heerlijke vakantie. Sta op met een frisse duik in het zwembad en een ontbijtje aan de kant onder de Portugese zon. `s Middags een uitstapje naar Tomar, Coimbra, het middeleeuwse Ourem, de prachtige natuur van Ferreira do Zêzere of andere bezienswaardigheden als de kloosters van Batalha of Alcobaça. Aan het einde van de middag kan de barbecue in de buitenkeuken aan en is het tot ‘s avonds laat nog heerlijk buiten. Misschien neem je tot slot nog een duik in het verlichte zwembad, onder de mooiste sterrenhemel die je je maar kunt voorstellen.


 • aantal personen 5-6
  slaapkamers 3
  badkamers 1

  indeling

  begane grond
  entree/boeken/CD’s /spelletjes.
  woonkeuken /grote eettafel/ijskast/fornuis/open haard en houtkachel
  woonkamer
  badkamer douche/wc/wastafel/wasmachine

  slaapkamer 1 (eerste verdieping)
  ruime slaapkamer met tweepersoonsbed

  slaapkamer 2 (begane grond)
  tweepersoonsbed/bureau/ linnenkast

  slaapkamer 3 (beneden)
  eenpersoonsbed

  Extra logeerbed aanwezig (verplaatsbaar)

  bijzonderheden
  buitenkeuken met vaste barbecue
  zwembad
  kelder met extra ijskast, vriezer en sport- en spelmateriaal
  terras, grote tuin met olijf en fruit bomen opp. ruim 6000m2
  bijgebouw (annexo) met hout voor open haard en houtkachel


 • prijs per week
  hoogseizoen (juli en augustus): € 740
  middenseizoen (juni en september): € 650
  laagseizoen (oktober tot en met mei): € 550

  schoonmaakkosten: € 30
  Voldoende bedden en linnengoed aanwezig kosten inbegrepen

  Bij boeking van ons vakantiehuis wordt een gedetailleerde gebruikshandleiding verstrekt.
  Ruime informatie voor wandeltochten in de buurt en toeristische uitstapjes aanwezig.

  Boerderij in Jamprestes

  Previous Month
  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Loading
  Januari 2019Next Month
  • M
  • D
  • W
  • D
  • V
  • Z
  • Z
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  Loading

  Bezet

  Vrij

 •  

 •  

  ★★★★★
  5 5 1
  Wij hebben een heerlijke week doorgebracht in juli 2018 in Jamprestes. Het huis is zorgvuldig en comfortabel ingericht en het zwembad is heerlijk. Wij hebben veel gebruik gemaakt van de buitenkeuken, de spelletjes, films en boeken. Een aanrader!

  ★★★★★
  5 5 1
  Twee weken in juni 2018 hebben wij genoten van de stijlvol, modern, robuust ingerichte herenboerderij. De sfeer ademt Portugal. Serviesgoed,cd’s, boeken, ligstoelen bij het zwembad het is er allemaal. Het ruime huis biedt verschillende plekken, de woonkeuken, woonkamer en voorkamer waar je heerlijk kunt verblijven. Op warme dagen is het huis koel. De keuken, zo goed uitgerust waardoor je lekker kunt kokkerellen. Buiten de verschillende terrassen waar je van de zon en de schaduw - onder een stokoude olijfboom - kunt genieten. De BBQ, plaats, overdekt, met ook weer alle toebehoren maakt het vakantiegevoel compleet. Wil je er op uit, dan heeft gastheer Maurice, wandelroutes, strandtrips en marktbezoeken omschreven. Het karakteristieke marktje op zondag in Chaos, aanrader. Je kunt er alles vers kopen, vlees, vis, groente, brood. Het zwembad, in een woord geweldig Je verblijft in een dorp, dus een auto is wel een aanrader. Wij komen graag nog eens naar Jamprestes.

  Name
  Email
  Rating
  Review Content