Vakantiehuis, Zweden (Hagfors)

 

Hagfors, Zweden

 


 • Of je nu elanden wilt spotten tijdens een elandsafari, een stevige boswandeling wilt maken of lekker wilt rondkuieren in een gezellige stad als Karlstad, de omgeving van ons vakantiehuisje ‘HagforsSemester’ biedt voor ieder wat wils. Óók in de wintermaanden, want dan kun je genieten van een heerlijk pak sneeuw, knusse skipistes en avontuurlijke husky sledetochten.

  Ons vakantiehuis ligt aan de rand van het plaatsje Hagfors in de provincie Värmland en ligt iets verhoogd waardoor je mooi uitzicht hebt op de prachtige natuur. Het interieur is sfeervol ingericht en is na veel klussen een absolute mix van nieuw en vintage.

  Rondom het huis ligt een grote tuin waar je in de zomer volop bramen en bessen kunt plukken, een boek kunt lezen op het terras of heerlijk kunt luieren in de hangmat. Sportiever? Speel dan een potje tafeltennis, voetbal of badminton in het hoge gras. De veranda is een ideale plek om in de winter beschut van het zonnetje te genieten. Heb je tijdens je verblijf vragen over het huis of de omgeving? Geen probleem, familie woont in de buurt en zij leggen je graag het één en ander uit.

  Om bij HagforsSemester te komen kun je vliegen op Stockholm, Göteborg of Oslo. Vanaf deze luchthavens is het ongeveer 4 uur rijden met een huurauto naar Hagfors. Of je gaat met de auto. Je maakt dan een nachtovertocht van Kiel naar Göteborg met Stenaline.

  Hagfors

  Available
  Booked
  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28
  29
  30
  31
  Februari 2019
  MDWDVZZ
  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  11
  12
  13
  14
  15
  16
  17
  18
  19
  20
  21
  22
  23
  24
  25
  26
  27
  28


 • aantal personen 4
  slaapkamers 2
  badkamers 1

  indeling
  begane grond
  veranda, hal,dubbele woonkamer
  speelkamer,woonkeuken
  (elektrisch fornuis, oven, koelkast,
  vriezer, koffiezetapparaat, broodrooster en waterkoker) toilet

  1e verdieping
  hal
  slaapkamer 1
  tweepersoonsbed
  slaapkamer 2
  twee eenpersoonsbedden
  slaapkamer 3
  kinderkamer met kinderbedje (120 x 50 cm)
  badkamer met toilet, wastafel en ligbad
  balkon

  bijzonderheden
  vrijstaand, eigen parkeergelegenheid
  nederlandse tv

  huisdieren welkom

  kinderstoel, babybadje en campingbedje aanwezig

   

 •  

  week: € 450

  De prijs is inclusief water en elektriciteit.

  Schoonmaak wordt geregeld en bij aankomst

  liggen er bed- bad- en keukenlinnen klaar.

  Het huisje kan het gehele jaar door verhuurd worden
  waarborgsom € 100,-

   

 •  

  naam

  email

  onderwerp

  bericht

 •  

  Name
  Email
  Rating
  Review Content